Kabiz
Intranet

Skip Navigation LinksRaadplegen Register

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KABIZ
Je bent hier:
Snelmenu

 Vermelding in kwaliteitsregister van KABIZ

Alleen zorgprofessionals die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldo​en aan ​​​de kwaliteitseisen op het g​eb​ied van ​​w​erkervaring en deskundigheid staan hier vermeld in het kwaliteitsregister van KABIZ.​​​
​​​
Omdat geregistreerden niet altijd gegevens up-to-date houden, raden wij aan om te zoeken op registratienummer.Dit nummer is uniek en vast. Zodoende bent u zeker dat u de juiste persoon zoekt.

Van geregistreerden die zijn vermeld in het kwaliteitsregister van KABIZ mag worden verwacht dat ze voldoen aan de voorwaarden om goede zorg te leveren.

Niet vermeld?
Is de zorgprofessional die u zoekt niet vermeld in het kwaliteitsregister van KABIZ? Dan is het van deze persoon niet bekend of hij/zij voldoet aan de kwaliteitseisen. U kiest dan misschien liever een zorgprofessional die wel is vermeld bij KABIZ. U kunt bijvoorbeeld zoeken op een plaats of praktijk in de buurt. Wel is het mogelijk om te controleren of de persoon in ieder geval de juiste diplomakwalificaties heeft. Voor een overzicht van de diplomaregistraties klikt u op onderstaande button:

 Kwaliteitsregisters raadplegen

Naam
Registratienummer
Naam organisatie
Plaats
Register KABIZ
Aantekening
Werkveld