Kabiz
Intranet

Nieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KABIZ
Je bent hier:
Kabiz > Nieuws
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
05-09-2017
Wijzigingen Kwaliteitsregister Apothekersassistenten per 1 juli 2017

Wat betekent dit voor jou?

  • Per 1 juli heb je geen toegang meer tot je digitaal portfolio via Mijn KAOF.
  • Vanaf 1 juli 2017 heb je toegang tot een digitaal portfolio via Mijn KABIZ. De periodes in het digitaal portfolio zijn gelijk. Je registratienummer blijft hetzelfde en je pasje van KAOF blijft gewoon geldig. Je inloggegevens voor je portfolio blijven ook hetzelfde. Het inloggen vindt plaats via de website www.kabiz.nl
  • Vanaf 1 juli 2017 kun je weer inloggen en activiteiten toevoegen conform de kwaliteitsregeling Apothekersassistenten. Er is vanaf 1 juli maar 1 registratieregeling en wel die van het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten (KA), zie hiervoor de beroepenpagina Apothekersassistenten op de website van KABIZ www.kabiz.nl Deze registratieregeling is ruimer van opzet wat betreft de keuze van activiteiten waarvoor punten te behalen zijn.
  • In de komende maanden worden alle gegevens uit je KAOF digitaal portfolio overgezet naar je digitaal portfolio in het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten (KA). Ben je activiteiten vergeten in te voeren dan is dit geen probleem. Je kunt de activiteit vanaf 1 juli 2017 invoeren in het digitaal portfolio onder de nieuwe regeling KA.
  • Je hoeft je niet meer over te schrijven bij wisseling van werkgever.
  • Tot nu toe werden de kosten van registratie en herregistratie in het kwaliteitsregister betaald uit de afdracht van Cao-partijen. De Cao-partijen hebben besloten tijdens de Cao-onderhandelingen om dit per 1 juli 2017 stop te zetten. Vanuit het KAOF-bestuur is wel het advies gegeven aan Cao-partijen om daar middels een nieuwe cao-onderhandeling een andere regeling voor te treffen zoals ook bijvoorbeeld bij de doktersassistenten. Tevens zijn de werkgevers geadviseerd de registratiekosten voor de apothekersassistenten te vergoeden.
  • Na 1 juli 2017 kan je vanuit het digitaal portfolio via Mijn KABIZ gewoon weer herregistratie aanvragen ook al is je digitaal portfolio KAOF nog niet helemaal overgezet. Bij de herregistratie wordt alles van het KAOF digitaal portfolio meegenomen en overgezet.


Deel dit artikel
nog updaten met code kabiz!