Kabiz
Intranet

Skip Navigation LinksRaadplegen diplomaregister

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KABIZ
Je bent hier:
Snelmenu

 Vermelding diplomaregister

Een vermelding in het diplomaregister betekent dat de zorgprofessional alleen heeft aangetoond dat hij/zij in het bezit is van het juiste diploma. De zorgprofessional heeft echter niet aantoonbaar voldaan aan de kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid en werkervaring die zijn opgesteld door de beroepsgroep. Het is van de zorgprofessional dan niet bekend of deze bijvoorbeeld voldoende kennis heeft genomen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en werkt volgens de laatste standaarden.

U kiest daarom misschien liever om een behandeling te laten plaatsvinden door een zorgprofessional die is vermeld in het Kwaliteitsregister van KABIZ. Deze kunt u vinden via onderstaande button:

Zorgprofessionals die zijn vermeld in het Kwaliteitsregister van KABIZ hebben wel aantoonbaar voldaan aan de kwaliteitseisen.

Is de zorgprofessional die u zoekt niet vermeld in het diplomaregister of het kwaliteitsregister KABIZ? Van deze persoon is dan niks bekend. Van deze persoon weten wij niet of hij/zij in bezit is van een juist diploma en het werk mag uitvoeren die hoort bij de opleiding.​​​


 Diplomaregisters raadplegen

Naam
Registratienummer
Naam organisatie
Plaats
Register KABIZ
Werkveld