Kabiz
Intranet

Skip Navigation LinksBeroepen

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KABIZ
Je bent hier:
Kabiz > Beroepen > 
Snelmenu
Praktijkmanager
​Door de landelijke ontwikkelingen in de huisartsenzorg op het gebied van verschuiving van meer zorg naar de eerstelijns, sturing op meer samenwerking in de wijk en regio en door ontstane problematiek in personele bezetting in de zorg zien wij het belang toenemen van een gekwalificeerde praktijkmanager.
Een kwaliteitsregister biedt voor de praktijkhouder de garantie van een functionaris die zich beroepsmatig blijft ontwikkelen en voor de praktijkmanager een register die zijn/haar doorontwikkeling binnen de functie registreert.​

 Meer informatie

Registratie
Registratiekosten
Kwaliteitscriteria
Scholingsagenda

Met het kwaliteitsregister voor de nieuwe functie als praktijkmanager in de huisartsenzorg kunnen alle praktijkmanagers zich registreren als praktijkmanager en vervolgens over 5 jaar her-registreren wanneer zij aan de geldende voorwaarden voldoen. Men hoeft hiervoor geen lid te zijn van de beroepsvereniging.

Alleen praktijkmanagers werkzaam in de huisartsenzorg met een arbeidsovereenkomst als praktijkmanager van tenminste 3-4 uur per week, kunnen zich in dit kwaliteitsregister laten inschrijven.


Ik ben Praktijkmanager...
en wil me registreren

 Vereniging

66700a43-f8ca-460f-ae98-2ef7defcce38

NVvPM
Postbus 30
1540 AA KOOG AAN DE ZAAN
E mail@nvvpm.com

 Geregistreerden

a2b3243f-a154-4c0a-b4ee-18b230231be4
Aantal kwaliteitsgeregistreerden
van het totale aantal werkzame Praktijkmanagers
100%
14%
  Kwaliteitsgeregistreerd: 108