Kabiz
Intranet

Skip Navigation LinksBeroepen

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KABIZ
Je bent hier:
Kabiz > Beroepen > 
Snelmenu
Praktijkmanager
​Door de landelijke ontwikkelingen in de huisartsenzorg op het gebied van verschuiving van meer zorg naar de eerstelijns, sturing op meer samenwerking in de wijk en regio en door ontstane problematiek in personele bezetting in de zorg zien wij het belang toenemen van een gekwalificeerde praktijkmanager.
Een kwaliteitsregister biedt voor de praktijkhouder de garantie van een functionaris die zich beroepsmatig blijft ontwikkelen en voor de praktijkmanager een register die zijn/haar doorontwikkeling binnen de functie registreert.​

 Meer informatie

Registratie
Registratiekosten
Kwaliteitscriteria
Scholingsagenda

Met het kwaliteitsregister voor de nieuwe functie als praktijkmanager in de huisartsenzorg kunnen alle praktijkmanagers zich registreren als praktijkmanager en vervolgens over 5 jaar her-registreren wanneer zij aan de geldende voorwaarden voldoen. Men hoeft hiervoor geen lid te zijn van de beroepsvereniging.

Alleen praktijkmanagers werkzaam in de huisartsenzorg met een arbeidsovereenkomst als praktijkmanager van tenminste 3-4 uur per week, kunnen zich in dit kwaliteitsregister laten inschrijven.


Ik ben Praktijkmanager...
en wil me registreren

 Vereniging

3e94e55f-7e7e-4cad-be99-a454e7b3a04b

NVvPM
Nevelgaarde 8
3436 ZZ NIEUWEGEIN
E mail@nvvpm.com
W www.nvvpm.com

 Geregistreerden

6533e434-a51b-458a-ae15-ee4ef95efa49
Aantal kwaliteitsgeregistreerden (104)
van het totale aantal geregistreerde Praktijkmanagers (155)

 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
Kwaliteitsgeregistreerd
 
Diplomageregistreerd