Verdergaan naar hoofdinhoud

home

Zoeken

   

 

home>
 
 

 Welkom


Op deze site vindt u informatie over Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg.
Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars en werkgevers is algemene informatie over de kwaliteitsregisters te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister van de verschillende beroepsgroepen geraadpleegd worden. De algemene informatie en het raadplegen van het register is beschikbaar via het keuzemenu in het linker menu.
 
Tevens is specifieke informatie en informatie over de werkwijze voor geregisteerden en potentiele geregistreerden op de website beschreven. Het digitaal portfolio is voor geregistreerden toegangelijk in het besloten deel van de website via de knop inloggen rechts bovenin. Daarnaast kunt u terecht bij de Veel gestelde vragen, bijvoorbeeld over het gebruik van het digitaal portfolio..
 

 Nieuws

Eerste kwaliteitsregistratie contactlensspecialisten
dinsdag 1 december 2015
Op verzoek van de beroepsvereniging ANVC zijn de periodes voor contactlensspecialisten aangepast.

Inschrijfprocedure Kwaliteitsregister Farmaceutisch Consulenten
maandag 30 september 2013
De NVZF, de Nederlandse Vereniging voor Farmaciemedewerkers in Ziekenhuizen, en Optima Farma, de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en farmaceutisch managers hebben overeenstemming bereikt inzake de oprichting van een kwaliteitsregister voor farmaceutisch consulenten. Hier vindt u de inschrijfprocedure.

Diploma Waarmerken bij Kabiz
dinsdag 12 februari 2013
U kunt nu kosteloos uw diploma laten waarmerken bij Kabiz.Op woensdagmiddagen tussen 13.30 en 15.30 uur en op donderdagochtenden tussen 10.30 en 12.30 kunt u langskomen bij ons op het kantoor aan de Catharijnesingel 73 te Utrecht. U neemt mee: 1) Het originele diploma, 2) een kopie van het diploma, 3) een geldig ID-bewijs (paspoort of rijbewijs) en 4) het inschrijfformulier dat u heeft ontvangen nadat u zich heeft aangemeld via de website. Houdt u rekening met eventuele feestdagen.