Verdergaan naar hoofdinhoud

home

Zoeken

   

 

home>
 
 

 Welkom


Op deze site vindt u informatie over Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg.
Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars en werkgevers is algemene informatie over de kwaliteitsregisters te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister van de verschillende beroepsgroepen geraadpleegd worden. De algemene informatie en het raadplegen van het register is beschikbaar via het keuzemenu in het linker menu.
 
Tevens is specifieke informatie en informatie over de werkwijze voor geregisteerden en potentiele geregistreerden op de website beschreven. Het digitaal portfolio is voor geregistreerden toegangelijk in het besloten deel van de website via de knop inloggen rechts bovenin. Daarnaast kunt u terecht bij de Veel gestelde vragen, bijvoorbeeld over het gebruik van het digitaal portfolio..
 

 Nieuws

storing telefoon
dinsdag 7 april 2015
Op dit moment is er een onbekende storing met de telefoon, waardoor we momenteel niet bereikbaar zijn. U kunt eventueel uw vraag stellen via info@kabiz.nl of kijken bij de veel gestelde vragen. We zijn bezig om te kijken waar de oorzaak ligt en hoe het kan worden verholpen.

Functie inzage digitaal portfolio
donderdag 8 januari 2015
Het is mogelijk om iemand anders tijdelijk inzage te geven in je digitaal portfolio, denk bijvoorbeeld aan je werkgever of leidinggevende.

Inschrijfprocedure Kwaliteitsregister Farmaceutisch Consulenten
maandag 30 september 2013
De NVZF, de Nederlandse Vereniging voor Farmaciemedewerkers in Ziekenhuizen, en Optima Farma, de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en farmaceutisch managers hebben overeenstemming bereikt inzake de oprichting van een kwaliteitsregister voor farmaceutisch consulenten. Hier vindt u de inschrijfprocedure.